Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τ. Θ. 8053, Τ. Κ. 10010 Αθήνα Τηλ. 210 3702319, Fax: 210 3702310

www.sepeinspector.blogspot.com

Αθήνα 31.10.2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τα θέματα, που άμεσα και ιδιαίτερα αφορούν τους Επιθεωρητές Εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας κατά την συνεδρίασή του στις 27/10/2011, πέραν των άλλων θεμάτων, αποφάσισε ομόφωνα τη Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Παρασκευή 4/11/2011 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Πειραιώς 40), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1) Καταδίκη Συναδέλφων Επιθεωρητών Εργασίας – Νομική Προστασία – Δράση

2) Ενιαίο Μισθολόγιο – Εφεδρεία – Αδήλωτη Εργασία

3) Δημιουργία Ομοσπονδίας

Με δεδομένο ότι ο Σύλλογος μας με παλαιότερη του απόφαση καλύπτει όλους τους Επιθεωρητές, που θα μετακινηθούν από την επαρχία, με το ποσό των 20 ΕΥΡΩ / άτομο και λόγω της αδυναμίας του να καλύψει το σύνολο των εξόδων μετακίνησης του καθενός, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους, προκειμένου να υπάρξει αλληλοεξυπηρέτηση για τη μετακίνησή τους, ώστε να καταστεί εφικτή η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων.

Η κρισιμότητα των θεμάτων απαιτεί τη συμμετοχή όλων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Καραγιάννης Κωνσταντίνος Οικονόμου Βασίλειος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αύριο θα αποφασίσουμε με ποιούς θέλουμε να κάνουμε ομοσπονδία με τους νότιους ή με τους βόρειους.
Οι νότιοι έχουν δύναμη μέσα στο Υπουργεία, έχουν θέσεις κλειδιά μπορούν να μας προσφέρουν ανταλλάγματα (π.χ. ποιοι θα γίνουν προϊστάμενοι, διευθυντές κλπ, κλπ, κλπ).
Οι βόρειοι δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες, αλλά τουλάχιστο μπορούν αξιοπρεπώς να παλέψουν για πραγματικές αλλαγές στο ΣΕΠΕ.