Κυριακή 11 Μαρτίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝ.  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τ. Θ. 8053  Τ. Κ. 10210 Αθήνα  Τηλ. 210 3702319  Fax: 210 3702310       
www.sepeinspector.blogspot.com
                                                                                                                                                 

                                                                                                 Αθήνα    10.3.2012                                                                                                        
                                                                                                Αρ. Πρωτ. 75
                                        ΠΡΟΣ:  1. Την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου   της Ομοσπονδίας Συλλόγων του Υπουργείου Εργασίας
                                                     2. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας
                                                     3.  Την Πρόεδρο και τα μέλη του  Διοικητικού   Συμβουλίου του Συλλόγου Επιθεωρητών Εργασίας Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας και Ηπείρου
                                         ΚΟΙΝ:       Στα μέλη του Συλλόγου μας                                                                                      

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ ΚΟΙΝΗ  ΣΥΣΚΕΨΗ  
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων, σχετικά με την εξαγγελθείσα συρρίκνωση των Υπηρεσιών του Δημοσίου κατά 30% και επομένως και του Υπουργείου μας (κατά δήλωση του Υπουργού μας κ. Γ. Κουτρουμάνη στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο), την αξιολόγηση των δομών τους, την αξιολόγηση του υπηρετούντος σε αυτές Προσωπικού και την ραγδαία επιτάχυνση υλοποίησής τους, σας καλούμε εκτάκτως σε μία κοινή σύσκεψη - συνεδρίαση  την Πέμπτη 15.03.2012 και ώρα 11.00΄ στην αίθουσα «Αντώνης Σαμαράκης» του Υπουργείου μας  – Πειραιώς 40.
Κατά τη συνεδρίαση αυτή έχουμε υποχρέωση, έναντι των μελών  - συναδέλφων  που όλοι μας εκπροσωπούμε, να προτάξουμε και να υπερασπίσουμε το κοινό συμφέρον όλων, ξεπερνώντας παγιωμένες τακτικές και  διαστρεβλωμένες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες.
Οφείλουμε να δούμε κατάματα την ωμή πραγματικότητα της διαμορφούμενης κατάστασης, να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να λάβουμε ουσιαστικές αποφάσεις, υποβάλλοντας ταυτόχρονα θεμελιώδεις απόψεις - προτάσεις, μέσα από ένα κοινό δελτίο Τύπου, που θα αποσταλεί στην αρμόδια ομάδα Raihenbach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο Διεθνές Γραφείο Εργασίας, στην Επιτροπή Ανώτερων Επιθεωρητών Εργασίας, στο Γραφείο Πρωθυπουργού, στα Γραφεία των συναρμόδιων Υπουργών, σε όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους, στους Φορείς, στα ΜΜΕ και τον έντυπο Τύπο όλης της Χώρας, προς ενημέρωση και κινητοποίηση των πάντων, σε μία ύστατη προσπάθειά μας, που στοχεύει στη θωράκιση της επαγγελματικής μας πορείας και στη συνέχιση της  ουσιαστικής λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών μας.
Ο αγώνας μας, προς το σκοπό αυτό, πρέπει να είναι ειλικρινής,συμμετοχικός, φανερός, ενιαίος και διαρκής, για να αποτρέψουμε την κάθε μορφής επιδιωκόμενη συρρίκνωση και αποδυνάμωση – απαξίωση όλων των Υπηρεσιών μας και μάλλιστα στιγμή κατά την οποία η προσφορά τους έχει αναδειχθεί και αναγνωρισθεί από το σύνολο του κοινωνικού ιστού της Χώρας και που χωρίς αυτές η ύπαρξή του είναι αβέβαιη. Να αποτρέψουμε επίσης την εμπλοκή ορισμένων συναδέλφων μας σε ακραίες και επώδυνες οικονομικές, οικογενειακές και κοινωνικές περιπέτειες, που θα προέλθουν από τις μεθοδεύσεις αυτές και μάλλιστα  σε μία περίοδο τεράστιας ύφεσης και οικονομικής εξαθλίωσης, που τη βιώνουμε όλοι.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, θεωρούμε την παρουσία σας δεδομένη και παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την συμμετοχή όλων των μελών των Δ.Σ. σας, προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και να  διαμορφώσουμε τις καλλίτερες –δυνατές, τελικές μας απόψεις - προτάσεις.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δεν καθίσταται δυνατή η αλλαγή της παραπάνω ημερομηνίας συνάντησης, λόγου του περιορισμένου χρόνου που μας επιβάλλουν οι ραγδαίες εξελίξεις, γεγονός που αναδεικνύεται και από την ημέρα αποστολής της σχετικής πρόσκλησής μας, προς διευκόλυνση της προετοιμασίας σας.
Αναμένουμε την αποδοχή και παρουσία σας
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Καραγιάννης Κωνσταντίνος                                                            Οικονόμου  Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: