Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τ. Θ. 8053, Τ. Κ. 10010 Αθήνα Τηλ. 210 3702339, Fax: 210 3702310
www.sepeinspector.blogspot.com


ANAΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2010
Αριθμ. πρωτ. 24

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας στη πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. (21-04-10) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. 2.δ. του καταστατικού, με τα παρακάτω θέματα:
1. Ενημέρωση μελών για τις τρέχουσες εξελίξεις και προγραμματισμός δράσης
2. Ανασύσταση του ΣΕΠΕ - Σύσταση Γενικής Γραμματείας
3. Οικονομικά θέματα – Οικονομική ενημερότητα μελών
4. Πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης.

Η Συνέλευση θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου 2010, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10.00 π.μ. στην Αθήνα, στην αίθουσα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης (Πειραιώς 40).


Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 1 Νοεμβρίου 2010, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10.00 π.μ., στον ίδιο χώρο.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση των εξελίξεων για την ανασύσταση – αναβάθμιση του Σ.ΕΠ.Ε. και οι συνεχείς διαβουλεύσεις αποτελούν το επίκεντρό της, θεωρούμε ότι η παρούσα Γενική Συνέλευση έχει για όλους μας μία ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.
Επειδή Σύλλογος είμαστε όλοι μας, καλούμε τους συναδέλφους, σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας, να συμμετέχουν ενεργά και με τις απόψεις και προτάσεις τους να συνδράμουν στην κοινή μας προσπάθεια, εμπλουτίζοντας με επιχειρήματα την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στις συνεχιζόμενες συζητήσεις - διαβουλεύσεις με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου και τους Κοινωνικούς Εταίρους.

Προς το σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των υπηρεσιών μας να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και να διευκολύνουν την μετακίνηση των συναδέλφων, για την παρουσία τους στη Συνέλευση.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για όσους συναδέλφους μετακινηθούν από Υπηρεσίες εκτός του Νομού Αττικής και παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, θα τους καταβληθεί το ποσό των είκοσι ευρώ (20,00 €), για κάλυψη μέρους των εξόδων τους.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι στη Γενική Συνέλευση έχει προσκληθεί να παρευρίσκεται η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


Φραγκιαδάκης Νικόλαος Φωτιάδης Πρόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια: