Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Τ. Θ. 8053, Τ. Κ. 10010 Αθήνα Τηλ. 210 3702319, Fax: 210 3702310
www.sepeinspector.blogspot.com

Αθήνα 05 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Με αφορμή την νέα διακοπή εκδίκασης της υπόθεσης των δύο συναδέλφων μας, μετά την εξάωρη ακροαματική διαδικασία, αλλά και το γενικότερο αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται σε βάρος των Επιθεωρητών Εργασίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ο Σύλλογός μας συνεχίζει να συμπαραστέκεται στους σκληρά δοκιμαζόμενους συναδέλφους μας και αποφάσισε την αποχή από την εργασία την Παρασκευή 07.10.2011 και από ώρα 13.00΄ μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των Υπηρεσιών, ημέρα και ώρα κατά την οποία συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης.
Προς το σκοπό αυτό κάνουμε ιδιαίτερη έκκληση σε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα των Υπηρεσιών του Ν. Αττικής, όπως με την παρουσία μας διατρανώσουμε την συμπαράστασή μας στους διωκόμενους συναδέλφους.
Τέλος καλούμε την Πολιτική Ηγεσία επιτέλους να πάρει σαφή και δημόσια θέση καταδικάζοντας τα παραπάνω ή και παρόμοια γεγονότα και να λάβει κάθε πρόσφορο μέτρο και μέσο, για τη διασφάλιση της προστασίας όλων των συναδέλφων Επιθεωρητών Εργασίας κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Καραγιάννης Κωνσταντίνος Οικονόμου Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: